Afslank Programma Voor Dames

Fitness Science Afslank Programma voor Dames

Diëten is nooit een goede oplossing om af te vallen. Op korte termijn val je misschien wat af, maar zodra het dieet stopt kom je net zo hard weer aan. Bovendien kan een dieet ervoor zorgen dat je spiermassa kwijtraakt waardoor je nog makkelijker aankomt.  Heb jij al vaak geprobeerd af te vallen door te diëten of langdurig te trainen in een fitnesscentrum zonder succes? Kwam je weer snel aan nadat je was afgevallen? Dan is het Fitness Science Afslank Programma voor Dames wat voor jou!

Succesvol afvallen is dus geen kwestie van een tijdelijk dieet of trainingsprogramma. Het vergt een verandering van leefstijl op meerdere gebieden. Maar hoe pak je dat het beste aan? Waar moet je op letten? Het Afslank Programma voor Dames van Fitness Science bevat alle informatie die je nodig hebt om succesvol en blijvend af te vallen en is speciaal afgestemd op vrouwen.

Dit Afslank Programma voor Dames zorgt ervoor dat je weet wat je moet doen om succesvol af te vallen en vet te verbranden. Het leert je veelgemaakte fouten voorkomen en je daardoor op een zo snel en veilig mogelijke manier te laten afvallen. 

Wat staat er in?

-Meer dan 100 pagina’s met duidelijke informatie over onder andere gezonde voeding, training, beweging, slaap en stress. Alle informatie is gericht om jou te helpen op een gezonde manier af te vallen.

-Hoe deze informatie effectief toegepast moet worden om jouw leefstijl te veranderen en blijvend resultaat te halen.

-Een duidelijk en gemakkelijk stappenplan. Hierin staat voor vier weken uitgelegd op hoe je jouw leefstijl op elk gebied kunt aanpassen.

-Een werkboek om je iedere dag stap voor stap te helpen bij het afvallen.

-Een uitgebreid trainingsprogramma gericht op zo effectief mogelijk op een gezonde manier vet kwijt te raken en uiteraard opgesteld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

-Alles wat je moet weten om blijvend en gezond vet te verliezen!

Waar wacht je nog op? Bestel het E-Book hier!

Prijs: €7,95

 

Fitness Science

Info@fitness-science.nl

KVK: 53790839

BTW nr: NL192123749B01

De Boog 75

1741MK Schagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *