The Figure Challenge

Steeds meer mensen worden zich er van bewust dat om af te vallen, fitnesstraining essentieel is. Veel mensen weten echter niet hoe ze het moeten aanpakken om op een gezonde manier af te vallen en tegelijkertijd een mooier figuur te krijgen. Voor deze mensen, heeft Fitness Science het Figure Challenge traject ontwikkeld.

Het Figure Challenge traject is ontwikkeld met behulp van de laatste wetenschappelijke onderzoeken om mensen zo effectief en gezond mogelijk te laten afvallen. Dit betekent dat men afvalt door vet te verliezen en ondertussen geen spiermassa verliest, wat essentieel is om het welbekende jojo-effect te voorkomen.

“Veel mensen kijken alleen naar het lichaamsgewicht als ze willen afvallen.” zegt Roderick Voordouw, eigenaar van Fitness Science en ontwikkelaar van het Figure Challenge programma. “Het gevaar hiervan is dat men niet door heeft dat veel kilo’s die verdwijnen uit spiermassa bestaan. Hierdoor kunnen mensen zelfs nog dikker worden, spiermassa verbruikt namelijk energie. Met de Figure Challenge wordt het verlies van spiermassa voorkomen en wordt de vetverbranding geoptimaliseerd. Hierdoor raakt men niet alleen maar vet kwijt, maar zal men ook een mooier figuur krijgen.”

De trainingen van het Figure Challenge traject worden begeleid door Roderick Voordouw zelf. Ze duren niet lang, waardoor het programma ook betaalbaar blijft. Het volledige traject duurt maximaal 12 weken, waarin elke week drie maal getraind wordt, maar men kan het traject ook 4 of 8 weken volgen.

 

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.fitness-science.nl/nieuws/the-figure-challenge">
Twitter
YouTube208
YouTube
Instagram0